Ke te zgjedh?Ndime

Ke te zgjedh?Ndime


Mua me ka del dega e drejtesise.Gjithashtu tek financa jam e 1640 dhe ka 303 kuota.A mendoni se e kap financen apo te rregjistehem ne drejtesi?Ju lutem nje mendim sepse jam shume e stresuar,nuk di te zgjedh drejtesine apo te rrezikoj per financen.Une edhe drejtesine e kam shum pasion por edhe financa me pelqen shume si dege.ju lutem sa me shume pergjigje.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr