Ke te zgjedhhh????? Cfare te bej??????

Ke te zgjedhhh????? Cfare te bej??????


ekonomiksi ka shume matematik gje qe me duket e veshtir shum
adm biznes
financ ne privat

Apo
te pres informatik ekonomike me 16 kuotai 52
Te pres inxh ndertimi me 12 kuota i 48
te pres finanven 11 kuota i 52 qe skam shum shanc
apo drejtsin 25 kuota i 45

ju lutem me nje nje mendim dhe sqarim kam shume nevojee

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr