Ke te zgjedh?


Jam ne medyshje..ke te zgjedh gjuhen angleze apo drejtesine?Disa me thone anglishten sepse ka me prespektive dhe disa te tjere drejtesine sepse ka me shume peshe.Pls me sugjeroni ke te zgjedh??