Inxhinieri matematike


A mund ta kap inxhinierine matematike me mesatare te tre viteve 9.6 dhe me mesatare te provimeve 8 Ku lende me zgjidhje kam biologjine

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr