Inxhinieri matematike dhe informatike

Inxhinieri matematike dhe informatike


Si mendoni e kap dot inxh matematike dhe informatike me mes. te gjimnazit bashke me MSH 9 dhe me provim me zgjedhje biologjine 8.5

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr