Inxhinieri matematike dhe informatike


Pershedetje. Mund te me jepni informacion lidhur me kete dege? A ia vlen ta marr nese jam renditur ne vendin e 124, 100 kuota? Eshte e veshtire? Ka mundesi punesimi?