Inxhinieri dhe Biznes


Pershendetje, me mesatare te tre viteve 9.72 dhe vkm 9.42 e kap dot administrimin e biznesit dhe inxhinierine informatike ne UPT ne raundin e pare? Nese po ne cilen faze?