Inxh matematike


Sipas pikeve jam e rradhitur tek vendi 140 e ca tek inxh matematike.Kjo dege gjithsej ka 80 kuota.Mendoni se e kap dot gjate fazave te raundit te pare dhe afersisht mund te me jepni nje mendim se ne cilen faze mund ta kap???
Nje pergjigje te sinqerte ju lutem.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr