Information biznesi

Information biznesi


Si eshte dega information biznesi ne korce cfrar mundesi punesimi ka dhe masteri per cfare vazhdohet ?A eshte nje dege qe Ja vlen apo me mire te mos e hedh fare si dege?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr