Informatike dhe TIK, FSHN


Jam i 505 nga Informatika dhe i 329 tek TIK-u ne FSHN. Informatika ka 200 kuota ndersa TIK 100 kuota. A mendoni se mund te fitoj, sa mundesi kam? Nese po, ne cilen faze? Faleminderit!

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr