INFORMACION UALBANIA DHE RENDITJA JUAJ


Pershendetje,

Eshte hapur kendi i maturantit dhe kendi ku ju mund te kontrolloni renditjen tuaj si edhe programet qe ju mund te fitoni.

Kendi eshte ketu: https://ualbania.arsimi.gov.al/Home/Kendi

Vendosni ID e maturantit dhe do t'ju paraqese te gjithe listen qe ju keni aplikuar si edhe renditjen tuaj. Vini re qe ndryshimet ne renditje fillojne pas dates 2 Shtator.

Nese keni pyetje te tjera ju lutem bejini ne komente :)

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr