Informacion mbi raundin e dyte te aplikimit.

Informacion mbi raundin e dyte te aplikimit.


Pershendetje, kam 2 pyetje, Kur zhvillohet raundi i dyte per regjistrim dhe ne qofte se je regjistruar ne nje dege, pra omenatalisht je i regjistruar a mund te cregjistrohesh dhe te konkurosh ne raund te dyte? Faleminderit/

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr