Infermjeri mami


Ju lutem mund te ma shpjegoni pak se c'fare po ndodhe....un dua vetem 11 nr ta kap dhe rendtitja nuk me leviz kan mberut vetm 4 kuato kam mundesi ?? Ju lutem me ktheni prgj se jam shum ne stres