Infermieria e pergjithshmeshkoder


A mendomi se mund ta fitoj infermierin shkoder me raund te 1 ku kimin e kam 10 biologjin9.9 dhe fiziken 9.6 ju lutem me ktheni nje prgj

Shtepia Shërbimet Lajmet