Infermieri


Nese mesataren e tri viteve e kam 9.66 dhe mesataren e MSH e kam 8.25 a mund te kap infermierine?
Edhe nese nuk kam dhene provim me zgjedhje nje lende te shkences?

Po ndonje dege tjeter c'me sugjeroni?