Infermieri

Infermieri


Pershendetje desha te pyesja nese mund te fitoj infermieri ,teknik lab. dhe imazherie .Apo mesuesi per biologji dhe ne cilin raund. Kam mesatare 8.89 dhe mes.mature 8.6.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr