Infermieri


Mesatare e 3 viteve 9.17 ndersa vkm 9.09, a e kap dot infermierine, qofte edhe raundin e trete? I vetmi problem eshte qe ne vitin e trete kam bere sociologji psikologji lend me zgjedhje dhe provim kam dhene sociologji 9.64? A ka ndo1 mundesi?