Gjeni dike per te ndare qerane!


Pershendetje,

Nese akoma po kerkoni persona per te ndare qerane mund te beni nje postim ne kete link:
https://www.portalistudentor.al/gjeni-dike-per-te-ndare-qerane/

Kerkesa juaj do te postohet dhe personat qe po kerkojne nje shtepi per te jetuar mund t'ju kontaktojne :)

Per pyetje komentoni me poshte.

Shtepia Shërbimet Lajmet