Fituesit e degeve??


Pershendetje si te gjithe ne kemi aplikuar ne 10 dege...por ne jemi te painformuar ne lidhje me: del fitues i nje dege te vetme dhe je i detyruar te vazhdosh aty apo del fitues i mbi 2 degeve dhe je i liretebesh zgjedhjen tende? Sepse disa thon qe renditja ka rendesi dhedisa tetjer thon jo....