faza 2


Jam e renditur ne vendin e 90 ne imazheri,250 ne farmaci, 340 ne stomatologji, 120 ne teknike laboratori dhe 390 ne mjekesi.Cilen mendoni se mund te kap ne fazen e dyte(pervec mjekesis per te cilen nuk me vjen radha)

Shtepia Shërbimet Lajmet