FAU 2019

FAU 2019


Pershendetje!
Jam nje maturante qe kam aplikuar per ne degen e arkitektures. Doja te dija nese ju maturantet e tjere te ketij viti keni zhvilluar lenden e Teknologjise ne gjimnazet tuaja. Jam e interesuar pasi ne gjimnazin tim nuk e kemi zhvilluar fare kete lende nderkohe qe konkursi kerkon njohuri specifike te kesaj lende.
Ju lutem sa me shume pergjigje nga sa me shume maturante nga gjimnaze te ndryshme te Shqiperise.
Faleminderit shuuume te gjitheve!
Ju uroj fat dhe suksese ne deget qe ju deshironi.....

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr