Fatura per aplikimin


E kam paguar faturen ne poste. Por padashje e rishkarkova te portali U-Albania. Cfare duhet te bej? Duhet te paguaj perseri apo jo? Dhe do perdor kodin e ri apo ate qe kisha per te konfirmuar aplikimin ?