fakulteti

fakulteti


Pershendetje. A mund te me shpjegoje dikush si funksionon pagesa e tarifes ne baze te mesatares dhe cilet nxenes perfitojne 10000?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr