Fakulteti I Shkencave te Natyres

Fakulteti I Shkencave te Natyres


Nese dikush ka sadopak informacion : Teknologji Informacioni dhe Komunikimi ne FSHN a ja vlen ?
Sepse dua te vazhdoj dicka qe ka lidhje me informatiken. Mendoj ta hedh si preference te dyte pas Informatike Ekonomike ..
Ju lutem nje pergjigje te sinqerte ..

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr