Ekselenta


E para une skam folur bukur ndonjeher dhe tme japin note per kte eshte komplet e kunderta.
E dyta une nuk thash qe po fole bukur te japin note
Dhe e treta e kisha me kuptimin qe ne 12 vjet duhet te kishe bere dhe edukate

Shtepia Shërbimet Lajmet