Ekonomiku dhe financa


Mund te me tregoni e kap dot ekonomikun ose financen ne tirane me mesatare te tre viteve 9.9 dhe nota te provimeve anglisht 9 gjuhe letersi 7 matematik 8.5 dhe biologji 8.8