Ekonomiks i aplikuar


Ju lutem mund te me tregoji njeri rreth deges se ekonomiksit te aplikuar ne Ubt. Cfare titulli merr ne fund , ne cfare pozicioni pune mund te punosh dhe a mund ta bej masterin per nje deg tjeter te ekonomis pervec ekonomiksit.