Ekonomik


Pershendetje doja te dija nese mund te kap ndonje dege te ekonomikut nderkohe qe kam mesatare vkm 8.79 dhe kam lende me zgjedhje biologjine? A ndikon kjo e fundit apo duhet te kisha vene lende me zgjedhje ekonomine ?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr