Ekonomii


Pershendetje!
Ju lutem a mund te me thoni nese me mesatare te pergjithshme te gjimnazit 9.3 dhe me nota te provimeve italisht7.25,gjuhe 7.36,matematike 7.5 dhe lende me zgjedhje bio 9a mundem te kap financen ,ekonomiksin ose informatike ekomomike?Lende me zgjedhje vit te 3 biolgj,kimi ,fizike.