Ekonomi


Pershendetje ! Me note mesatare te gjimnazit 9.27dhe note mesatare te matures shteterore 7.78,a mundem ta kap financen ose ekonomiksin n tr?
Po infermierine ne tr a mundem ta fitoj?
Ju lutem nese mundem te fitoj ndonjeren nga keto dege ne cfar raundi mendoni se mund te dal fitues?