Drejtesii


Jam e 784 tek dega drejtesi dhe ne fazen tjeter do jene Edhe 477 kuota,ne kete faze jane 527 kuota.A mund ta fitoj dhe a ja vlen te presesh?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr