Drejtesi


Kisha hedhur degen drejtesi ne Durres, por nuk kisha fituar. Isha diku te 300 vende poshte vijes se kuqe. Mesataren e gjimnazit e kam 9.3 dhe gjate 3 viteve kam bere histori te cilen e kam 10 . Qytetari kam bere vetem vitin e pare ( e kam nxjerre 10), vecse provim me zgjedhje kam dhene biologji. A mendoni se kam mundesi per ta fituar raundin e dyte drejtesine apo mos te pres kot? Faleminderit :)

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr