Dokumentet e regjistrimit


Pershendetje! Kisha nje paqartesi lidhur me dokumentet qe do dorezojme ne momentin qe do te regjistrohemi. Di qe duhet nje mjet identifikimi, diploma dhe certifikata e notave e noterizuar dhe deklarata. Por degjova qe duhet edhe nje vertetim notash nga zyra arsimore. Eshte e vertete kjo dhe si merret? Ku te paraqitemi dhe cfare duhet te kemi me vete????

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr