Dileme


Pershendetje ,, NJE PERGJIGJE ju lutem kush ka informacion

Jam renditur ne vend te 2240 e ca ne finance ,,dua te di di nese kam sadopak shprese qe ta kap si dege dhe te pres ,, apo te regjistrohem ne drejtesi qe max ne faze te 3 e kap ,,, Financen gjithmone e kam pasur zgjedhje te pare ,, Dhe nese regjistrohem ne drejtesi a mund te cregjistrohem me vone nese e kap financen