Deget e universitetit te durresit

Deget e universitetit te durresit


Cfare degeesh mund te kap tek universiteti i durresit me mesatare 6,3 dhe provimet mesatarja 6.25

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr