Deget e mjekesise jane kot !!!!!!


Si guxojne dhe mendojne disa se deget e mjekesis (pervec mjekesis jane kot ).Gjeja me idiote qe kam degjuar ndonjeher .Mjekesia nuk do ekzistonte dot kurre pa deget e mjekesis si imazheri ,infermieri ,teknik laboratori etjjjj.Keto dege jane ato te cilat e bejne mjekesine te eci perpara ,plotesojne njera tjetren .Prandaj i hiqni keto mendime koti nga mendja juaj ju qe mendoni se keto dege jane kot.

Shtepia Shërbimet Lajmet