Dege


Pershendetje maturante dhe suksese te gjitheve
Sa dege ju kane dal deri tani ?
Nga deget e mia kane mbetur 8 te papublikuara. Ato dy qe jane publikuar I kam kapur informatiken ekonomike dhe drejtesine por do preses mjekesi ose farmaci. Po ju ?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr