Dega qe mund te kap

Dega qe mund te kap


Ne cfar vendi mund te renditem per mjekesi apo stomatologji me mesatare te shkolles 9.94 dhe vkm 9.35?
Sa me shum pergjigje ju lutem

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr