dega me e mire

dega me e mire


Jm fituese ne 9 dege dhe neser duhet te shkoj te regjistrohem ,finance,infermieri,teknike laboratori,imazheri,shendet publik,fizioterapi,logopedi,farmaci dhe stomatologji cila dege mendoni se ja vlen me shume per tu pranuar?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr