datat e regjistrimit


Nese dega me del qe n 30 gusht kur mund t shkoj t regjistrohem ne universitet pasi deri n daten 2 kan kaluar 48 ore dhe kam frike se me digjet dega por datar e regjistrimit fillojn n daten 2 shtator dhe jo me pare.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr