Crregjistrimi.

Crregjistrimi.


Pershendetje.Jam regjistruar ne IAL ne nje x dege qe ne raund te 1 por jam penduar dhe dua te crregjistrohem por afati ka qene vtm me dt 16 shtator.A keni info kur mund te crregjistrohem gjate vitit akademik ne menyre qe te kem mundesi te aplikoj vitin tjt per degen qe dua?Faleminderit paraprakisht.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr