Bursat e te rregjistruarve te pare te cdo dege


Pervec burses 10.000 L cdo muaj per nxenesit me mes vkm mbi 9.00 ... a ka bursa per te rregjistruarit e rankuar me lart te cdo dege ...
psh mjekesia sa bursa ofron dhe ne cvlere jane
po per te perfituar bursen 10.000 L/muaj cfare dokumentacionesh duhen ?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr