Arkitektura


Ju lutem nese ndonje prej jush ka aplikuar per ne arkitekture dhe eshte regjistruar per konkursin e pranimit, mund te me thote se ku do te zhvillohet testimi? Eshte me 20 gusht ora 12:00 deri 15:00 apo jo? Please nje info sa me te sakte...
Shuuuum faleminderit per mendimet tuaja .....