Arkitektura


Ju lutem nje pergjigje sa me shpejt
Si mund te kontaktoj me fakultetin e arkitektures sepse emaili qe kane vendosur tek faqja e tyre nuk ekziston si llogari dhe nuk dergojey emaili
Ju lutem nje ndime sa me pare sepse dua te marr pjese tek provimi qe do zhvillohet.Si mund te behem pjese?.....

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr