Aplikimi A2


Pershendetje doja tju pyesja per ne qe sfituam asnje deg dhe duhet te hellim per raundin 2 a duhet te paguaj edhe nje her tarfen ne bank per rregjitrim dhe kur hapet portali per aplikimin A 2 ju lutem nje prgj

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr