Aplikimi


Pershendetje Desha tju pyes se po te aplikosh ne raundin 2 per te njejten dege qe ke aplikuar dhe ne raundin 1 renditja ndryshon apo ngelet ajo renditje e fazes 7 te raundit 1

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr