Aplikim


Ju lutem nje prgj sa me pare
Me mesatare 8.9 vkm 8.34 a mund te kap degen gazetari drejtesi dhe shkenca politike ne tirane ne raundin e pare?

Shtepia Shërbimet Lajmet