Aplikim universitar

Aplikim universitar


Pershendetje, bera totalin e pikeve ne faqen e universitetit dhe mora nje total prej 799.55 pikesh sa jane mundesite per te fituar degen e administrim biznesit ne universitetin e tiranes

VKM -8.34

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr