Aplikim per tek arkitektura

Aplikim per tek arkitektura


Me mesatare vkm 8.33 dhe mesatare te pergjithshme 9 a mund ta kap degen arkitekture interior dhe design ne fazen e dyte?ju lutem me ktheni pergjigje

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr