Aplikim per shkoll te larte


Kur une bera aplikimin sot dega financ kontabilitet nuk me doli si dege ne tirane me doli vetem dega financ dhe ekonomiks.a dini gje ju per ket dege apo eshte vetem ne institut ?pls nje prgj

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr